ČAROBNI PRSTAN

Nekoč je v gozdu živel volk. Imel je spokojno življenje vse do dne, ko sta si dve bitji, ki sta odšli iskat devet čarobnih prstanov, vbili v glavo, da je volk Valter prav gotovo velik čarovnik! No, saj bi prišlo prav, če bi bil ... Zato da bi rešil svet pred uničenjem ... ...
Nadaljuj z branjem

LISJAKOVA LAKOTA

Volk Valter uživa v spokoju gozda, dokler čudovite vonjave, ki prihajajo iz njegove kuhinje, ne privabijo lisjaka, ki je lačen kot … volk. Lisjak skuša zato z vso svojo zvitostjo izkoristiti kulinarične talente nič hudega slutečega volka in mu ukrasti jedi, zaradi katerih se mu cedijo sline … toda lisjakova lakota ostane nepotešena vse do presenetljivega preobrata.

  ...
Nadaljuj z branjem

NOČ VOLKODLAKCA

Volk Valter uživa življenje v spokojnosti gozda, dokler nekega dne ne naleti na zapuščenega otročička. A ta mali angelček ima napako - ponoči, ob polni luni, se namreč spremeni v volkodlaka. In zgodba se zaplete.

Nenavadni dvojec volka in volkodlakca, gospodarska kriza, podnebne spremembe, duda, hladno pivo, ovce, križarji, »avtentična« relikvija svetega Patrika … Vse to in še kaj se znajde v tej odlično ilustrirani, nenavadni, z akcijo nabiti komediji, ki bo zabavala tako odrasle kot otroke.

Španski stripovski velemojster Munuera predstavlja vizualni humor v pravem pomenu besede! ...
Nadaljuj z branjem